Återbetalningspolicy – Osmolaser

Återbetalningspolicy

1 Avbeställning och byte
1.1 När en beställning har gjorts via vår webbplats kan du avbryta eller ändra din beställning genom att skicka ett e-postmeddelande till oss.
1.2 När en beställning har packats kan den inte avbrytas eller ändras, utan beställningen måste returneras till oss i enlighet med punkt 10 nedan. Eftersom våra varor skickas från Asien kan det förekomma längre transittider som vi inte har någon kontroll över. Om varan/varorna redan är på väg till dig är det inte möjligt att avbeställa. Vänta tills du har fått varorna och returnera dem till oss. Du kan naturligtvis fortfarande meddela oss om din avbokning i förväg. För att kunna garantera dig en snabbast möjliga retur ber vi dig att skicka oss en bekräftelse på avsändningen.
En förtida återbetalning är möjlig tidigast 16 veckor efter mottagandet av beställningen om varorna inte har mottagits.

1.3 Eftersom vi arbetar med ett helt automatiserat system, aktiveras beställningar omedelbart efter att de har skickats. Därför är det tyvärr inte möjligt att avbryta fraktprocessen fram till leverans, vilket innebär att en återbetalning före mottagandet av varorna endast är möjlig upp till 24 timmar efter beställningen.

2. återlämning och återbetalning

2.1 Vår returpolicy utgör en del av dessa villkor på grundval av vilka du kan få tillgång till och använda vår webbplats.

2.2 Om du inte är helt nöjd med din beställning kan du skicka ett e-postmeddelande med information om den produkt som ska returneras och returnera produkten till oss. Ångerfristen är 30 dagar från den dag då du eller en tredje part som du har utsett och som inte är transportör tog eller har tagit den sista produkten i besittning.

2.3 Returfrakt och returkostnader ska täckas och betalas av kunden.

2.4 Produkten måste vara mottagen av oss för att kunden ska ha rätt till återbetalning. Vi inspekterar den returnerade produkten vid ankomsten.

2.5 Du ska se till att produkten skickas till oss i samma skick som du tog emot den och att den är ordentligt förpackad. Produkten måste vara oanvänd, produktmärkena får inte ha manipulerats och produkten måste vara i sin originalförpackning. Om en produkt returneras till oss i ett olämpligt skick förbehåller vi oss rätten att inte acceptera att produkten returneras. Om en produkt returneras till oss i skadat skick förbehåller vi oss rätten att inte acceptera att produkten returneras.

2.6 Vår handläggningstid för returer beror på din beställning.


2.7 Om vi är nöjda med den returnerade produktens skick kommer vi att skicka ett e-postmeddelande till dig där vi godkänner din retur. Återbetalningen kommer att ske inom kort till den betalningsmetod som användes för beställningen efter att vi har skickat ett meddelande om att din retur har godkänts. Det finns ingen avgift för lagring av produkten.

2.8 Avbeställningen är slutförd när vi har mottagit de fysiska varorna.

2.9 Eftersom våra varor skickas från Asien kan det förekomma längre transittider som vi inte har någon kontroll över. Om varorna redan är på väg till dig är det inte möjligt att avbeställa. Vänta tills du har fått varorna och returnera dem till oss. Du kan naturligtvis fortfarande meddela oss om din avbokning i förväg. För att kunna garantera dig en snabbast möjliga retur ber vi dig att skicka oss en bekräftelse på avsändningen. En förtida återbetalning är möjlig tidigast 16 veckor efter mottagandet av beställningen om varorna inte har mottagits.
3. åtgärder för avbokning

1. begär ett avbeställningsformulär från vår support och skicka det till oss ifyllt, undertecknat och skannat.

2. skicka varorna till följande adress:

Namn: Saki Jiang
Gata: 5:e våningen, block B, 16 Building, Shapuwei Industrial Zone,
Stad: Shenzhen
Provins/stat: Guangdong
Land: Kina
Postnummer: 518105
Telefon: +86 18387389714

Använd endast en returmetod med ett spårningsnummer så att vi kan fördela din retur. På så sätt informerar du oss om returen i förväg och de mottagna varorna kan tydligt hänföras till rätt beställning. Det är det enda sättet att garantera en snabb återbetalning. När vi har mottagit returen informeras vi om mottagandet och återbetalningen kan göras. Använd endast en fraktmetod med spårningsnummer för returen så att vi kan fördela din retur.